Kuljettajakoulutus
Kaupalliset eläinkuljetukset ovat luvanvaraisia. Lupaa varten pitää saada koulutus ja sen jälkeen eläinlajista riippuen, suorittaa koe. Kokeita järjestää EVIRA.
Minä järjestän koulutuksia erityisesti sellaisille pienryhmille, joille ei muuten järjestetä vastaavaa koulutusta. Olen pitänyt kursseja oppilaitoksissa, järjestöille sekä yksittäisille ryhmille. Mikäli tarvitset luvan, voit kerätä porukan ja sovitaan kurssin järjestämisestä. Kurssin hinta määräytyy paikan ja osanottajamäärän mukaan. Kun kurssista on sovittu, saat salasanan, jonka avulla pääset kurssiaineistoon. Aineisto

-

Ultraäänitutkimukset
Ultraäänilaitetta käytetään eniten emakkosikaloissa mutta myös lampoloissa. Laitteita voisi käyttää myös turkistuotannossa. Tutustu imaGo-S ultraäänilaitteeseen ja artikkeleihin laitteen käytöstä. Koulutus voidaan järjestää pienryhmissä joko pelkästään teoriana tai käytännöllisenä, mikäli sopiva sikala, lampola, turkistarha on käytettävissä. Kurssin hinta määräytyy paikan ja osanottajamäärän mukaan. Mikäli osallistuja ostaa kurssin jälkeen imaGo-S laitteen, koulutuksen hinta huomioidaan laitteen hinnassa.

-

Muu koulutus
Olen kouluttanut erilaisia eläintenhoitajia ja maatalouslomittajia oppilaitoksissa ja yksittäisillä kursseilla.

Ota yhteyttä sirkkola(ät)vetele.com